Швайни облажи със златната тенис ябълка

Швайни облажи със златната тенис ябълка | StandartNews.com

Световният шампион заряза Сара заради Ана Иванович

Хубавите ябълки - световните шампиони ги ядат. А Гришо и Маша вече имат сериозна конкуренция в битката за звездна спортна двойка №1. Немският таблоид "Билд" гръмна, че Себастиан Швайнщайгер има ново гадже. И то не е кое да е, а една от най-красивите тенисистки Ана Иванович. Двамата бяха хванати в крачка как се задържат за ръце в Ню Йорк. Параван им правеше германският баскетболист Щефан Хаман. Двамата са прекарали заедно зад Океана няколко седмици покрай участията на сръбкинята в турнира в Синсинати и US Open. После Швайни се прибра у дома, докато Ана остана в Голямата ябълка за седмицата на модата. Снимките им по време на разходката в Хайлайн парк първо са се появили в няколко тенис форума, докато до тях не се добра "Билд".

30-годишният Бастиан отказа да коментира горещата тема, но и не отрече, че е гадже с Ана. Той обяви колко му е тежко и как все още не може да се възстанови от участието на световното първенство в Бразилия. За нещо между него и Иванович се заговори покрай предизвикателството "Ледена кофа". Изневиделица немецът бе номиниран да се полее именно от красивата тенисистка. Футболистът на "Байерн" прие предизвикателството. В неговите номинации обаче също имаше бомба. Германецът обяви името на брата на Ана - Милош. Доста странно за човек, който на пръв поглед едва ли би се интересувал с такива подробности от живота на други спортисти. Все още обаче не е ясно кога и как е станала забивката между тях. Според "Билд" най-вероятната сватовничка е Андреа Петкович. Германката със сръбски корени е една от най-добрите приятелки на Ана.

Иначе в Германия смятаха, че Швайнщайгер има една от най-стабилните връзки. От 2007 година той бе заедно с не по-малко красивата от Ана - Сара Бранднер. Тогава той бе на 23, а тя на 19. Свалката стана в нощен клуб в Мюнхен и продължи с ваканция в Ибиса. До това лято те бяха една от звездните немски двойки. Бастиан мачкаше на терена, а Сара грееше от модните списания, телевизията, а наскоро влезе и в киното. Тя привличаше и вниманието на фотографите по стадионите. Но нещо май се е случило в Бразилия. След завръщането на германските национали, пътищата им рязко се разделиха. По медиите се промъкна думата криза. Швайни сам наля масло в огъня. Той празнува без половинката рождения си ден на 1 август в Ибиса. Кара пък не бе и в Дюселдорф, където Германия посрещна Аржентина в контрола. "Личният ми живот си е моя работа", отсече тогава Бастиан.

За Ана това ще е второто футболно гадже. Преди време тя разкри, че е излизала с Никола Сарич. Иначе през леглото й минаха доста спортисти - баскетболистът Иван Паунич, колегите Марк Стилитано и Фернандо Вердаско, както и голфърът Адам Скот. От последният насам тя не успя да завърже сериозна връзка.

Докато Швайни отговаряше на всяка медия: "Не коментирам", "Байерн" му заби нож в гърба. Немският клуб си призна, че той е бил в Ню Йорк. Халфът е поискал кратка ваканция и я получил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай