Сензация в Мелбърн! Дебютант видя сметката на Холгер Руне

Млад французин наистина показа вдъхновяващ тенис

Сензация в Мелбърн! Дебютант видя сметката на Холгер Руне | StandartNews.com

Източник: БНТ

Първата голяма сензация в мъжката схема на Australian Open е факт, след като Холгер Руне се превърна в първия играч сред първите 15, който напуска надпреварата.

Младият французин Артур Казо, който за първи път се появи на Australian Open, победи Руне със 7:6, 6:4, 4:6, 6:3.

Младият французин наистина показа вдъхновяващ тенис, а това не се отрази добре на Руне, който всички познаваме като един от най-темпераментните и нервни играчи в Тура.

Руне от рано започна с пререканията със съдията, с щаба си, с феновете, а всички тези нерви съвсем очаквано се отразяваха на играта му и грешките следваха една след друга.

Освен това, Казо играеше страхотно, а и се раздваше на колоритна подкрепа. Група французи с ретро футболни екипи, които понякога прекрачваха приетите тенис норми, но все пак допринесоха за колорита на мача.

А след четирисетовата битка Артур Казо ликуваше с най-значимата си победа в кариерата до момента, като изхвърли осмият поставен Холгер Руне, предава "Топ спорт".

До момента най-предно отпадналият тенисист бе световният №17 Франсис Тиафо, но вече и топ 10 загуби един от своите представители в Австралия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
39old
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи