Рахой към Краля: Уредихме мача

Рахой към Краля: Уредихме мача | StandartNews.com

Селекционерът на Чили изгледа 1000 двубоя на испанците

Доста странна шега се опита да направи испанският министър-председател Мариано Рахой. На официална среща с крал Хуан Карлос той заяви: "Спокойно, мачът с Чили е уреден". В първия момент това смути краля, но после Рахой уточни допълнително, че се шегува.

Испанците от днес пък отседнаха в един от най-хубавите хотели в Рио де Жанейро - "Шератон". От него се стига директно до плажа Ипанема. Преди няколко дни Аржентина отседна в същия хотел преди мача с Босна. Стаята на Лео Меси, която има собствен асансьор, който води до плажа, е заета от Сеск Фабрегас. Испанците ползваха хотела и преди година, когато играха финала за Купата на Конфедерация. Тогава Бразилия ги смаза 3:0. Сега испанците са напълно изолирани от света. Селекционерът Висенте дел Боске е забранил всякаква комуникация на играчите с приятели и роднини. Освен това е наредил на полицията да гони феновете около хотела.

В лагера на Чили подготовката също върви усилено. Селекционерът Марсело Биелса разкри, че той и екипът му са изгледали над 1000 мача на Испания. "Не е тайна, че аз съм фен на разучаването с видео. Имам самочувствието, че познавам силните и слабите страни на Испания", обяви той. Звездата Артуро Видал пък допълни: "Целта е една - да изхвърлим Испания от турнира. Така ще елиминираме един фаворит за титлата", добави Видал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай