ПСЖ разби Барса и отива на полуфинал

Парижани ще са сред Топ 4 в най-престижния европейски клубен турнир

ПСЖ разби Барса и отива на полуфинал | StandartNews.com

ПСЖ се класира за полуфиналите в Шампионската лига, след като обърна с 4:1 останалия с 10 души Барселона като гост в реванша от четвъртфиналите. Парижани ще са сред Топ 4 в най-престижния европейски клубен турнир след общ резултат 6:4.

За цялостния обрат в сблъсъка и конкретно в реванша на Олимпийския стадион в Барселона ключова роля изигра изгонването на стълба в отбраната на „блаугранас“ Роналд Араухо още в 29-ата минута. Преди това каталунците откриха резултата чрез Рафиня в 12-ата минута. Хората на Луис Енрике обаче се възползваха от численото си предимство и осъществиха обрат след попадения на Усман Дембеле в 40-ата минута и Витиня в 54-ата минута.

След това за пълния крах допринесе и Жоао Кансело, който направи нарушение за дузпа. Килиан Мбапе не сгреши от бялата точка в 61-ата минута вкара за 1:3. В 89-ата отново той фиксира крайното 1:4 в втория си гол в мача и общо 6-ти негов срещу Барса.

Като цяло парижани се възползваха по най-добрия начин от тези гафове на Барселона, която на практика се самоунищожи, пише gol.bg. Те имаха териториално превъзходство през почти целия мач заради намаления състав на домакините. В 56-ата минута и треньорът на каталунците Шави Ернандес получи червен картон, след като не успя да сдържи нервите си. На трибуните бе  изгонен и треньорът на вратарите на „блаугранас“.

На полуфинала ПСЖ ще се изправи срещу германския Борусия Дортмунд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи