Пиаф и френска ескадрила за Евро 2016 (УНИКАЛНО ШОУ)

Пиаф и френска ескадрила за Евро 2016 (УНИКАЛНО ШОУ) | StandartNews.com

Вижте повече снимки в нашата ГАЛЕРИЯ

Красота, песни и изстребители откриха европейското първенство по футбол. Непосредствено преди старта на първия мач – Франция срещу Румъния, „Стад дьо Франс" бе огласен от легендата Едит Пиаф, която изпълни „Животът в розово".

Целият стадион стана на крака и започна да ръкопляска. Тогава в центъра на терена зад импровизиран пулт се появи Давид Гета. Той направи микс от няколко модерни парчета, които взривиха стадиона. Към него се присъедини и шведската звезда Зара Ларсон. Шведката изпълни песента посветена специално за Евро 2016 - „Това е за вас".

25 професионални актьори и над 500 доброволци показаха феерия от цветове на стадиона. Цялото действие се развиваше под огромно платно, което бе под формата на типична френска градина, а по средата стоеше въртележка.

Целият декор тежи 4,5 тона и се придвижва посредством 54 колела, съобщиха по-рано организаторите на красивата церемония.

Tрибуните бяха украсени в цветовете на 24-те отбора финалисти.

Черешката на тортата бяха 7 ескадрила на френските ВВС, които прелетяха над стадиона и оцветиха небето в цветовете на знамето на Франция. След това на терена се появиха отборите на Франция и Румъния и прозвучаха техните химни. 

„Това е и най-трудната част от подобна откриваща церемония на футболно първенство. В откриването на Олимпиада няма нужда да се притесняваш, че след няколко минути на терена трябва да се играе мач", коментира по-рано днес генералният мениджър на компанията Filmmaster Events Андреа Франкизи, цитиран от БГНЕС.

 

 

 

 


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай