Петев: Искам да играем със самочувствие

Петев: Искам да играем със самочувствие | StandartNews.com

Хотел в Истанбул извъртя номер на националите

Треньорът на националния отбор Ивайло Петев пожела да вижда вдигнати глави футболисти преди контролата с Турция. "Трябва да действаме със самочувствие и да имаме ентусиазъм за игра във всеки мач. Надявам се да надграждаме. За това работим - във всеки мач да изглеждаме по-добре. Когато това стане, ще имаме и резултати", каза Петев на летището преди контролата с Турция, която е в понеделник от 20,45 часа.

Специалистът добави още: "Надявам се да се получи една добра проверка с комшиите и от там продължаваме напред към мача с Малта". Нападателят Илиян Мицански пък отказа да сравнява методите на Петев и предишния треньор Любо Пенев. "Не съм дошъл, за да си давам мнението за треньорите и да ги сравнявам. Тук съм, за да играя футбол. Важното е да бъдем позитивни на и извън терена", сподели Мицански. Той и съотборниците му обаче преживяха неприятни емоции след пристигането си в Истанбул. Хотелът, който резервираха нашите, не беше подготвен за пристигането им. След кратки препирни все пак ситуацията бе овладяна, а момчетата настанени по стаите. Днес в 19.30 часа България тренира на стадион "Реджеп Тайип Ердоган", където ще се състои мачът с югоизточните ни съседи. Квалификацията за Евро 2016 срещу Малта пък ще се играе в Ла Валета на 12 юни от 21,45 часа.

Терим иска бърз гол

и шоу срещу България. "Трябва да посрещнем комшиите подобаващо. Да вкараме още от началото и след това да предложим хубава игра за феновете", отсече Императора. Той разкри, че ще даде шанс на играчи, които по-рядко се появяват като титуляри за Турция. "Трябва да бием Казахстан. Затова решихме да играем с България. Новите трябва да се сработят с останалите. Надявам се също така да имам доста фенове. Това е последен мач преди дългата почивка. Вярвам, че трибуните ще бъдат в червено и бяло", каза още Ходжата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай