Първата баница в ЦСКА разпределена

Феновете ще купуват акции, но след Нова година

Първата баница в ЦСКА разпределена | StandartNews.com

София. Допълването на капитала от 2 милиона лева в ЦСКА няма да бъде правено чрез акции за феновете. Баницата е разпределена, съобщи изненадващо изпълнителният шеф на "червените" Александър Тодоров след безумното равенство 0:0 с "Черно море".

"Явно нещо не бях разбран. Първите малко над 2 млн. акции вече са почти разпределени, а около Нова година, когато ще пуснем останалата част от тях до 100 процента, ще могат и феновете да си купят. Господин Александър Томов не купува акции, аз съм упълномощен да подписвам", сподел Тодоров. "Не съм казал, че за клуба се задават нови катаклизми, а това че Томов се отказва от ЦСКА, са поредните лъжи. Няма какво да коментирам повече, всекидневно излизат абсурдни неща. Ние сме обещали да се управлява абсолютно прозрачно, а обявяването публично на възнагражденията в клуба е една от стъпките".

Тодоров призна, че клубът ще се стабилизира още дълго време. "Най-важното е, че ЦСКА е спасен! Не може един клуб, който е бил в тежко състояние, да бъде след две седмици финансово стабилен. Особено на фона на катаклизмите преди това. Няма кой да дойде с куфарите с парите в България, нямаме нужната икономическа стабилност. Засега разходите на клуба са поети от собствени приходи и от спонсори, най-вероятно заплатите ще си ги получават по график хората."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай