От "Герена" не внасят яснота дали Колев ще стане директор

Очаква се нова среща между Русев и шефът в БФС

От "Герена" не внасят яснота дали Колев ще стане директор | StandartNews.com

 Ръководителите на Левски не коментираха слуховете, че гласеният за изпълнителен директор Павел Колев може да не акостира на "Герена". Според "Тема Спорт" настоящият шеф в БФС не е доволен от правомощията, които смята да му гласува босът на "сините" Спас Русев. Затова и най-вероятно ще отклони предложението, въппреки че собственикът още през ноември анонсира назначението.

"Договорът на Павел Колев влиза в сила от 1 януари 2019 година. Той е резултат на преговори, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от личните му качества, отличното му футболно образование и работата му в Българския футболен съюз. Това ме накара да му гласувам доверие и очаквам от него да направи пълна реформа в клуба и детско-юношеската школа", каза Русев на 21 ноември.

Тук възниква въпросът дали Спас Русев иска да развърже ръцете на Колев, за да има истинска реформа. Вероятно двете страни ще проведат нова среща, на която ще стане ясно дали Колев ще стане част от Левски. Ако той размисли и реши да започне с Левски, ще стартира с уволнения още в първия си ден. На този етап обаче той е по-близо до това да остане на работа в БФС, пише "Тема спорт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай