Нов безумен кандидат за БФС!

А може да има и разцепление сред управата

Нов безумен кандидат за БФС! | StandartNews.com

Остава един месец до Конгреса за нов президент на БФС, а очакванията са да се разрази истинска битка за поста, ако оставката на Михайлов бъде приета. 

Според информация на "dsport" футболните ръководители по региони вече са били информирани от високите етажи на Бояна, че именно Гонзо ще бъде техния кандидат. Очаква са кандидатурата на Георги Иванов да бъде официализирана в най-близко бъдеще.

В същото време днес на първия мач от пролетния дял на шампионата между Хебър и Локомотив (София) се появи настоящият изпълняващ длъжността президент на БФС Михаил Касабов, който замени подалия оставка Боби Михайлов. Това дава основания да се смята, че Касабов също има намерение да се яви като кандидат на конгреса. Преди дни той бе и на мача за Суперкупата на България между Лудогорец и ФК ЦСКА 1948.

Предстои да се разбере дали и кога кандидатурите на двамата ще бъдат официализирани, като, ако очакванията се оправдаят, то това ще означава, че има сериозно разцепление в сегашното ръководство на БФС, което все още работи оперативно.

До момента претенции за поста вече изявиха официално Димитър Бербатов, Георги Градев, Христо Крушарски, Манол Иванов и Илиан Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
МинкоЗоба
преди 2 месеца

Стоенчо, пробвай първо с жена ...

Откажи