Мъри върна казармата

Равен в Мостар и победа срещу "Левски" искат в "Ботев"

Мъри върна казармата | StandartNews.com

Пловдив. Станимир Стоилов въведе казармен ред в "Ботев" преди тежката серия мачове на тима. Тази седмица е изключително важна за пловдивчани, които първо гостуват в четвъртък на "Жрински" в ЛЕ, а после в неделя приемат "Левски" на старта в "А" група.

Фенове на "канарчетата" са поискали в разговор с Мъри отборът да направи поне равен в Босна и Херцеговина и после задължително да удари "сините". Това се е случило след контролата на "Ботев" с "Раковски" преди дни.

"Жълто-черните" ще излетят с чартъра за Мостар късно вторник вечер. Часове преди това Стоилов е насрочил тренировка в Брестник. От близкото до Пловдив село играчите директно ще поемат към летище "Пловдив" в Крумово.

Сгъстеният цикъл, на който са подложени футболистите, явно доста ги измъчва. Голяма част от тяхв понеделник бяха намръщени и отказаха да говорят. "Не са нацупени заради натоварвания или казармен ред, а просто са надъхани до краен предел, за да бият в Мостар и после и "Левски", успокояваха се "бултраси" пред стадион "Христо Ботев".

Междувременно трибуна "Изток" вече е съборена почти изцяло. Секторът за гостуващи фенове пък е преместен срещу досегашния такъв. Именно там е изградена кошара, която ще приюти "синята" агитка в неделя. Нетърпеливи фенове искаха да се снабдят с пропуски за дербито още в понеделник, но любезни служители им обясниха, че такива ще се продават от вторник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай