Мъри: Спрете със спекулациите за „Ботев"

Мъри: Спрете със спекулациите за „Ботев" | StandartNews.com

София. Селекционерът на „Ботев"- Пловдив Станимир Стоилов – Мъри призова да спрат спекулациите около футболния клуб, въпреки недоброто представяне в последния сезон. "Ботев" е седми в група "А".

„Обезпечени сме, заплатите се изплащат навреме, нямаме проблеми в клуба. Спрете със спекулациите и глупостите. От юни месец няма отбор, който да ни е надиграл. Не загубихме нито в Разград, нито на "Българска армия". Само на "Герена", коментира Стоилов.

Той допълни, че не му е приятно да вижда отбора си на седмо място в класирането и че това е причината и за "минорното настроение".

„Сезонът обаче не е свършил", припомни Мъри.

„Загубихме точки от Любимец, Пирин и Локомотив (София). Споменавам ги, защото всички други от първата седмица взеха точки срещу тях. Ние не успяхме. В преките двубои превъзхождаме към 70% от преките ни конкуренти. Не се притеснявам за Ботев. На топ ниво сме", заяви Стоилов.

След напускането на Тодор Неделев Стоилов възнамерява да „освежи" отбора, въпреки отворената пробойна. Той показа, че загубата не му е приятна, но и разбиране към избора на футболиста.

„Като привлечем някой играч, тогава ще преценим кой напуска и дали Борис Галчев ще остане. Във Франция гледах играч на позицията на Неделев. Знаете ли, че в чужбина като кажеш на някой футболист, че си от България, той ти казва: "Обадете ми се след 10 години". Това е. Няма нищо срамно, че нашите отбори падат от Сараево или Астана", обясни още Мъри Стоилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай