Мъри се гласи да тупа "дюшеци"

Мъри се гласи да тупа "дюшеци" | StandartNews.com

Студ и изкуствена трева стряскат "Атлетико" в Казахстан

Треньорът на "Астана" Станимир Стоилов изказа увереност, че неговите възпитаници могат да победят "Атлетико" М тази вечер. Двата тима ще се изправят един срещу друг в мач от груповата фаза на Шампионската лига. "Испанците са фаворит, но във футбола никога нищо не се знае на 100 процента. Аз вярвам в своите играчи. Вече доказахме, че можем да играем с нашия си стил. Феновете също ще ни подкрепят. Вярваме в себе си и можем да победим всеки съперник", отсече жънещият успех след успех в Казахстан Мъри. Хасковлията призна, че този път няма да пренебрегне срещата за разлика от първия двубой, в който остави част от титулярите си в казахстанската столица, за да ги запази за битката за титлата. Стоилов е на победа от нея. Междувременно треньорът на испанския гранд Диего Симеоне заяви, че не се притеснява от изкуствената трева, на която ще се играе мачът.

"Като деца сме играли на всякакви настилки. Няма смисъл да се оплакваме от условията", заяви Чоло. Другият голям проблем, с който възпитаниците на Симеоне ще трябва да се справят, са ниските температури в Астана. Прогнозите са, че двубоят ще се играе на -5 градуса по Целзий. Испанското издание "marca" пише, че "дюшекчиите" са се подготвили добре за неприятните условия, които ги очакват. Чоло и компания си носели специални бутонки, пригодени за изкуствена трева, както и множество зимни дрехи. Двата тима ще премерят сили днес от 17,00 часа българско време.

Компани скочи на УЕФА заради феновете

Капитанът на "Манчестър С" Венсан Компани нарече хората от УЕФА "смешки" преди тазвечершното гостуване на "Севиля" в мач от групите на Шампионската лига. Причината за гнева на бранителя е течащото разследване срещу клуба заради феновете, които освиркват химна на турнира. "Това е пълна смешка. Играли сме много мачове в Европа, където е имало расистки обиди и е трябвало да се примиряваме със ситуацията. В някои от случаите отнасяхме същите санкции като тимовете, чиито фенове са били виновни. Няма нищо свято в химна на турнира. УЕФА може да прави каквото си иска, но щом феновете са преценили, че това е правилното нещо, те имат пълното право да го направят. Ние сме с тях", изригна белгиецът.

Позлатяват играчите на "Галатасарай" при победа

Играчите на "Галатасарай" се уредиха с тлъсти премии при победа над "Бенфика" тази вечер в мача от групите на Шампионската лига. Футболистите на турския шампион ще си поделят 1,5 млн. евро, ако изпълнят условията на уговорката. Именно такава е сумата, която всеки тим прибира за успех в групите на най-комерсиалния клубен турнир. При равен "Чим бом" ще лапнат едва 500 000. Мачът е от изключителна важност и за двата тима и именно това е накарало босът на турците Дурсун Йозбек да прибегне до финансови стимули. Междувременно шефовете на "Галатасарай" се уплашиха от собствените си фенове. Клубът се страхува от вандалски прояви и призова ултрасите си да не вършат глупости по време на гостуването, за да не докарат тежки санкции на любимците си.

Гавра с Рууни

си направи полицията в Манчестър. Униформените се избъзикаха със слабата форма на голаджията, който е незабелижим по време на мачовете на "червените дяволи". "Търси се изчезналият Уейн Рууни. За последно е видян до "Олд Трафорд", носещ червена фланелка. Съобщете на колегите, ако го видите", написаха органите на реда в официалния си профил в "Туитър". Английският гранд посреща тази вечер ЦСКА М с Георги Миланов в редиците си. Двата тима ще премерят сили в мач от групите на най-комерсиалния клубен турнир.

Лева се точи на "Арсенал"

преди утрешния мач между двата тима от Шампионската лига. "Не съм вкарвал от два мача и определено трябва да го направя срещу "артилеристите", закани се Левандовски. Полякът не успя да се разпише в последните две срещи на баварците, което е нещо нетипично за него през този сезон. Немският колос загуби първата среща с 0:2 в Лондон и ще търси реванш.

Кедира аут

от състава на "Ювентус" за гостуването на "Борусия" М в мач от групите на Шампионската лига. Германският халф получи травма през уикенда, когато "старата госпожа" надделя с 2:1 над "Торино". Изследванията показаха, че бившият играч на "Реал" М е с разтежение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай