Марек и Хасково без лиценз, А група с 10 отбора засега

Марек и Хасково без лиценз, А група с 10 отбора засега | StandartNews.com

София. Българският футболен съюз не даде лиценз на новите членове на "А" група "Марек" и "Хасково". Това решение бе взето на Изпълком на централата, който се проведе днес. Президентът Борислав Михайлов разкри, че пред двата клуба има само 1 седмица, през която могат да се спасят. Проблемите на дупничани и хасковлии са с "базата и финансирането".

Ако те съумеят да покрият изискванията на БФС - елитната ни група ще се играе във формат - 22 мача в редовния сезон. След това отборите ще бъдат разделени на първа и втора шестици и ще имат по още 10 срещи. Хаосът ще е пълен, ако "Марек" или "Хасково" не смогнат да изчистят къщичките си. Това призна самият Боби Михайлов.

От членовете на Изпълкома единствено словоохотлив бе Венци Стефанов. Босът на "Славия" призова "да не се приказва, а да се работи". "Говорехме си за жените си, какво друго да правим", изригна в свойски стил Стефанов. Неприятни емоции пък изживя собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. Бизнесменът се разлюти, когато разбра, че луксозното му Ауди е чукнато, докато шофьорът му го чака да излезе от сградата на футболния съюз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай