Люпко Петрович призова за титла

Ел Маестро има много да учи, заяви сърбинът

Люпко Петрович призова за титла | StandartNews.com

Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович сподели мнението си относно предстоящия лагер на тима в Испания, както и какви са целите поставени в него. "Отборът трябва да се подготви добре за първенството, борим се за шампионската титла, подготовката трябва да бъде добра и да бъдем готови за мачовете от първенството. Трябва да направим отбор, който да успее да изпревари Лудогорец и да стане шампион", коментира Люпко Петрович.
"Футболистът се продава, когато има интерес към него, трябва да намерим футболист, който е по-добър от Десподов. Във футбола е така, едни футболисти се продават, други се купуват", заяви той по повод евентуален трансфер на Кирил Десподов в чужбина. "Нямаме голяма необходимост да купим футболисти, но ако има такава възможност може да привлечем. В края на кариерата си съм. Нестор ел Маестро е млад, има какво да учи, и аз уча като по-възрастен човек, той е млад и трябва да учи още", каза Петрович, отговаряйки на въпрос дали има какво да учи наставникът на "червените" Нестор Ел Маестро. "Пожелавам си здраве, да направим нещо с ЦСКА, да спечелим трофей, да направим добри резултати, титла, купа и участие в турнира Лига Европа и да влезем в групите", си пожела Петрович на тръгване.

Иначе ЦСКА проведе последна тренировка на "Армията" преди отпътуването за Испания. Нестор Ел Маестро взе за лагера всички 25 футболисти, а към отбора в Марбея ще се присъедини и Жеферсон Телес. Играчите са здрави и готови за сериозна подготовка на Пиринеите, съобщават от клуба. Тимът замина с полет за Малага в 14:50 часа от Терминал 2. "Армейците" ще се подготвят в Испания до 29 януари, като за периода ще изиграят 4 контроли - срещу германския Бохум (16 януари), унгарския Академия Пушкаш (20 януари), китайския Шанхай Шенхуа (23 януари) и чешкия Виктория Пилзен (28 януари).

Групата за лагера: Витаутас Черниаускас, Данте Стипица, Петър Петров, Николай Бодуров, Станислав Манолев, Стойчо Атанасов, Ангел Лясков, Жеферсон Телес, Божидар Чорбаджийски, Стивън Перейра, Борис Секулич, Никола Борисов, Валентин Антов, Йоан Бауренски, Жанио Бикел, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Мартин Смоленски, Едвин Джеси, Енрике Рафаел, Жоржиньо, Мауридес, Евандро, Али Соу

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай