"Левски" обсъжда Ераносян и португалец, Антич поиска Е1,2 млн

Жорже Коща е обсъжданият португалец

"Левски" обсъжда Ераносян и португалец, Антич поиска Е1,2 млн | StandartNews.com

Владо Гаджев е втората жертва на чистката в "Левски", започнала от казахстанските степи с оставката на треньора Митов. Националът официално беше натирен при юношите, но вероятно в следващите часове ще бъде продаден.

Наско Сираков обяви нова метла днес или утре без да посочва имена. На мушката му обаче е левият бек Нуньо Пинто. Базил де Карвальо също ще бъде разкаран, като мениджъри го уреждат за арабския свят. На кантар е и Жоао Силва. "Искаме да наложим млади футболисти и нови лица. Станислав Ангелов остава в отбора, защото се отнася професионално", сподели Сираков и мина към треньорската тема.

"Говорих с много, всичките са и близо, и далеч. Надявам се утре (б.а. днес) до следобедната тренировка да се знае името на новия ни треньор. Сега говорих по телефона на много езици, не само на сръбски", обясни Сираков. Той отрече да е сърдит на Станимир Стоилов, който предпочете да остане в "Ботев" вместо да се върне на "Герена".

От Белград обаче съобщиха вчера, че отказ е дал и Сале Янкович, минаващ за фаворит на Сираков. "Стандарт" научи, че на "Герена" са обсъждали още имената на португалския спец Жорже Коща и на Едуард Ераносян. Сръбски мениджър пък пратил и оферта Радо Антич да поеме веднага "Левски". "Сините" обаче се отказали веднага от легендата, тъй като в предложението била записана годишна заплата от 1,2 милиона евро. Иначе Антич тренираше Сираков в "Сарагоса" и двамата се познават.

Владо: Повече няма да ви дразня

Кратко сбогуване с феновете на "Левски" имаше Владо Гаджев. "Повече няма да ви дразня, няма да ме виждате от утре", подхвърли юношата на "сините". Иначе само Орлин Старокин се осмели да разговаря с няколко ултраси в рамките на повече от 10 минути. Останалите играчи побързаха да се разотидат.

Недоволните фенове вчера бяха много по-малко от тези, които чакаха отбора на Герена в събота. Иначе тренировката беше водена от помощниците Мариан Христов и Елин Топузаков. Отсъстваше друг "любимец" на агитката Кристовао Рамос, който вероятно е контузен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай