"Левски" изпусна сделка за 1 млн.

"Левски" изпусна сделка за 1 млн. | StandartNews.com

Стойчо: Не спират да говорят зад гърба ми

"Левски" не успя да осъществи сътрудничество с "Bet365". Причината за това е договорът на столичани с друг букмейкър - "Ефбет", твърди "Спортал". "Сините" поискаха разрешение от родната фирма, за да се обвържат с британците. Те обаче нямаше да успеят и при отговор - да. От "Bet365" са поискали да бъдат единствената компания, която се занимава със залози, която ще бъде рекламирана на "Герена". А това няма как да стане в момента.

В същото време треньорът Стойчо Стоев вдигна за пореден път рамене при въпросите дали се притеснява за поста си.

"Питайте ръководството", отсече той преди мача с "Ботев", който е в събота от 20,00 часа на стадион "Георги Аспарухов.

"Нещата са комплексни, ще видим какво ще стане. Напрежението е в рамките на нормалното, но ако постоянно някой ти говори зад гърба, и се говори, говори, сигурно и при вас (б.р. журналистите) ще има такова", каза още треньорът. Той бе радостен, че на трибуните отново ще има публика. "Така мачът минава по различен сценарий. Иначе всичко се губи", заяви Стоев.

"Един състав, за да изглежда по-добре, му трябва време, за да се стикова. Ние след "Лудогорец" не успяхме да излезем в състава, който изграждахме по време на лагера в Турция. Причината са контузии, наказания, варирахме с много имена. Пускахме и по пет, шест юноши на терена", продължи треньорът. Той призна също, че преговорите за нов договор с Бедоя са пред провал, а в момента не се работи по лятната селекция с нужните темпове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай