Левандовски си купува луксозна вила в Майорка

Левандовски си купува луксозна вила в Майорка | StandartNews.com

Роберт Левандовски и съпругата му Анна обмислят да си купят супер луксозна вила в Майорка. Цената на имението е умопомрачителна, но пък се намира в един от най-красивите райони на Балеарските острови. Офертата от брокерите е доста изгодна и съблазнява нападателят на "Байерн". Досега най-известният поляк, живял в рая на Майорка е композиторът от периода на романтизма Фредерик Шопен, обаче за кратко.

Бъдещото жилище на Левандовски е в новопостроен комплекс в слънчевия град Кала Мурада. Едноименните плажове са доста често избирана дестинация от много туристи, повечето от които известни личности. Самите вили са с построени в два стила - класически и модерен. Роберт е получил покана за оглед при официалното откриване на комплекса на 22 март. Той ще трябва да направи доста труден избор, за да избере перфектната вила. Цените на именията са от 350 хил. до 500 хил. евро, като в цената влиза къща с над 200 кв.м площ, огромен двор и басейн. Най-скъпият имот в района е разположен в планината Трамонтана, с площ от 918 кв.м. Интересното за него обаче е, че попада в списъка на ЮНЕСКО за културно наследство. Разполага с огромна вила, къща за гости, конюшни, тенис кортове, басейни и над 88 хектара земя. Цената на имението е 11 милиона евро.

Досега Левандовски е купувал имоти само в Полша. Той разполага с луксозен апартамент във Варшава и красива къща в Варминско.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай