„Летящ" старт за Премиум рали София – Свети Влас

„Летящ" старт за Премиум рали София – Свети Влас | StandartNews.com

За втора поредна година от София стартира уникалното за България рали за суперавтомобили Премиум Рали София – Свети Влас. Буквално преди часове всички участници отпътуваха към първите си приключения. Стартовият флаг за първия автомобил беше развян точно в 11:01 ч. пред очите на фенове, случайни минувачи и клиенти на Paradise Center София. Луксозните возила се отправиха и към първата си дестинация, а именно писта Серес в съседна Гърция, за да премерят сили за най-бърза обиколка. Лозунгът на събитието и тази година е ТОЛЕРАНТНОСТ НА ПЪТЯ.

В рамките на четири дни (12-15 юни) над 30 супермощни расови автомобили ще обиколят страната и ще финишират традиционно на яхтеното пристанище в Свети Влас. Част от автомобилите в събитието са екзотичните Aston Martin DB9 (не един, а цели два), Ferrari 599, Mercedes-Benz SLS Black Series, Porsche GT2 RS, карбоновият Chevrolet Corvette ZR1, последна генерация Nissan GTR Black Edition, Range Rover Sport Supercharged 2014, Infiniti Q50S, Mustang Shelby GT 500 и много други, които можете да засечете, ако следите внимателно програмата на Премиум Рали София - Св. Влас в сайта им: www.premiumrally.com.

Вечерта на 12 юни участниците ще нощуват в Парк Хотел „Пирин", гр. Сандански, където ще е и локацията за първото им парти. Стартът на следващият ден (13 юни) ще бъде пред Хотела, а кордонът от бързи возила ще се отправи към втората си дестинация - гр. Пловдив. Вечерта любителите на мощните „зверове" могат да се насладят на всички автомобили, паркирани пред Planet club (Пловдив) и да се позабавляват с участниците в ралито на фона на една от най-атрактивните български шоу програми - Secret Garden Show.

Пловдивчаните, живеещи в непосредствена близост до хотел "Санкт Петербург", на 14 юни ще бъдат „обезпокоени" от мощните автомобили, тръгващи към третата си дестинация - Свети Влас. Вечерта организаторите са приготвили отново събитие, отворено за всички фенове и приятели. Planet Yacht Club, Свети Влас ще е домакин на Благотворителното парти, което се организира с подкрепата на МВР, отдел "Пътна Полиция". Средствата ще се използват за изграждането на Изнесена еко-класна стая за училището „Св. Св. Кирил и Методий" в курортното градче. Гост-изпълнител е групата DeepZone Project.

На 15 юни за отборите ще има специален етап от събитието, който ще е достояние единствено за тях. Финалистите на тазгодишното издание на Премиум рали София-Свети Влас, ще бъдат обявени късно вечерта на церемония в новооткрития ресторант и пиано бар на „Марина Диневи" - NOTI.

-----------------------------
Събитието се организира със съдействието на: Чистота Комфорт – професионално почистване, клуб СИН СИТИ, Партнърс – оторизиран дилър на 3M, Eurolink, Paradise Center, студио ВИЛНЕР, Автокъща MMAuto, BBC Top Gear Bulgaria, верига заведения Планет клуб, Италиански ресторант EAT.IT, TEQUILA Club.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай