"Лацио" атакува ШЛ с Гамаков

"Лацио" атакува ШЛ с Гамаков | StandartNews.com

"Орлите" предлагат 2 млн. евро на "канарчетата"

Италианският гранд "Лацио" е готов да хвърли трансферна бомба като привлече халфа на "Ботев" Пд Милен Гамаков. "Орлите" са приготвили оферта на стойност от 2 млн. евро за услугите на техничаря. Италианските медии тръбят, че лично Игли Таре, който е спортен директор на тима, е бил в България, за да се запознае с качествата на младока. По всичко изглежда, че албанецът е останал очарован от видяното. Агентът на футболиста Милен Георгиев се очаква да пътува скоро за Рим, за да проведе преговори с италианците.

Голямата спънка пред трансфера в клуба, който ще играе в Шампионската лига, може да се окажат исканите допълнителни 500 000 евро от "Коматево". "Фиорентина" и "Палермо" са другите клубове от "Серия А", които проявяват интерес към Гамаков. Според медиите на Апенините те все още проучват ситуацията и не са готови с конкретна оферта за него. Треньорът на пловдивчани Петър Пенчев се надяваше именно Милен да бъде играчът под 21 години, който да запълни въведената от БФС квота. Ако все пак сделката се осъществи, "канарчетата" ще решат всичките си финансови проблеми.

21-годишният халф беше привлечен без пари от бургаския "Черноморец" преди началото на миналия сезон. В последно време други двама българи бяха спрягани за трансфер по посока "Лацио". Националите Владо Стоянов и Георги Терзиев също попадаха в сметките на римските "орли".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай