Куп рокади в Лудогорец, какво става

Георги Дерменджиев с решителен ход

Куп рокади в Лудогорец, какво става | StandartNews.com

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев готви няколко рокади в състава си след звучното отпадане от Лигата на конференциите. През седмицата разградчани загубиха от Сервет с 0:1 в Разград, а виновникът за допуснатия гол - Клод Гонсалвеш, ще седне на пейката, пише "Тема Спорт".

Грешникът Клод Гонсалвеш сяда на пейката на Лудогорец

Гонсалвеш допусна груба грешка при гола на Сервет, а сега Дерменджиев ще го остави на резервната скамейка за предстоящия двубой срещу Берое в понеделник. На неговата позиция може да стартира новото попълнение Ивайло Чочев, който е в очакване на своя дебют. Той нямаше право да играе срещу Сервет.

Кайо Видал и Квадво Дуа също отстъпват местата си

Очаква се Георги Дерменджиев да направи и още две рокади, като прати на пейката крилото Кайо Видал и централния нападател Квадво Дуа. И двамата не се представиха на ниво срещу Сервет, като първият изпусна няколко добри ситуации, а вторият бе незабележим на терена и изолиран от играта на "зелените".

Не техни места се очаква да се появят Рик Джонатан и Руан Крус, които се намират в добра форма и изненадващо не попаднаха сред титулярите за двубоя срещу Сервет. Друг играч, който потенциално може да започне като титуляр срещу Берое, е Тодор Неделев. Той остана неизползвана резерва при загубата от Сервет.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Робинзон
преди 2 месеца

Е поне един българин няма ли мамка му?!Е затова нямаме и нац. отбор!

Откажи
Gogo
преди 2 месеца

Текпетей най голямата катастрофа

Откажи