Херо разкри какво да очакват от него в Берое

Ще работя със сърце и душа, категоричен е новия треньор на старозагорци

Херо разкри какво да очакват от него в Берое | StandartNews.com

Новият треньор на футболния Берое Димитър Димитров – Херо даде първата си пресконференция в Стара Загора днес.

“За мен е огромна чест да поема Берое. Един уважаван клуб, с история. Един от най-футболните градове на България. През годините съм имал и други предложения от Берое. Тогава не се получи. Не очаквайте чудеса в началото. Няма такива магьосници, които да обърнат нещата на 360 градуса. Ще работя със сърце и душа. Берое, на базата и възможностите които има, не е на мястото си”, коментира Херо в началото, след което обяви своя щаб.

“Петър Колев, Георги Чиликов плюс Йордан Господинов, който ще бъде треньор на вратарите. Може да има и други хора, които ще бъдат споделени постфактум”, разясни 60-годишният Димитров.

“Ще се опитаме с победи да вдигнем настроението и тонуса на отбора. Минималната ни цел е влизане в шестицата. Изостанали сме от водещите отбори в точките, но ще се опитаме да скъсим дистанцията. Какво ме накара да приема поста?! Накараха ме базата и условията в Берое. Това е една от най-добрите бази с тази на Лудогорец. И публиката, която е изключително важен фактор, която е налице. Публиката винаги има право, тя не трябва да се коментира. Вярвам, че ще имаме успехи“, изрази оптимизъм бургазлията.

Според него Берое има добър потенциал и Димитров очаквал отборът да бъде хит през този сезон.

Дебютът на Херо начело на тима ще бъде в домакинския мач срещу Ботев (Враца) на 29 октомври..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай