Kamenitza Фен Купа излъчва в Монтана последния претендент за Камп Ноу

Kamenitza Фен Купа излъчва в Монтана последния претендент за Камп Ноу | StandartNews.com

Последният регионален кръг от полуфиналната фаза на Kamenitza Фен Купа 2015 ще се проведе от петък до неделя в Монтана. Победителят в него ще подпечата билета си за Националните Финали във Велико Търново, където ще се изправи срещу останалите 11 най-добри отбори от приятели в България. Те ще премерят сили за голямата награда в 13-тото издание на Фен Купа, а именно - футболно приключение зад куслисите на Барса, в компанията на легендата Христо Стоичков.

Дванадесетият Регионален полуфинал на Фен Купа ще се проведе на стадион „Огоста" (изк. терен). Той ще бъде открит от градоначалника Златко Живков в петък (24 юли), в 17:30 часа. Гости на церемонията ще бъдат футболните ветерани Михаил Мадански, Румен Панайотов и Боян Гергов. Веднага след офциалното начало ще стартира приятелско демонстративно дерби с участието на местни журналисти и представители на Община Монтана.

В борбата за последната квота за Националните Финали участват най-добрите 32 тима от Монтана, Враца и Видин. Победителят ще бъде излъчен по познатата схема – групова фаза последвана от директни елиминации. Груповата фаза ще продължи до късно вечерта в петък, като последните няколко серии от мачове ще се проведат на осветление. В съботния ден „приятелите от квартала" ще могат да възстановят силите си и да получат вдъхновение докато наблюдават домакинския мач от А група на ФК Монтана срещу Ботев (Пловдив). Директните елиминации ще стартират в 9:30 часа, в неделя (26 юли), а името на дванадесетия претендент за Камп Ноу ще стане ясно веднага след финалния мач, който започва в 13:00 часа.

Ето и основните акценти от програмата на Kamenitza Фен Купа 2015 в Монтана:

Петък, 24 юли

• 17:00 – 00:30 ч. – мачове – групова фаза (8 групи по 4 отбора)
• 17:30 ч. – официално откриване на турнира с участието на кмета на Монтана Здравко Живков и футболните ветерани Михаил Мадански, Румен Панайотов и Боян Гергов
• 17:45 ч. – старт на демонстративен мач между сборен отбор на местни журналисти и тим на Община Монтана
• 18:30 – 23:00 ч. – серия атрактивни игри на Kamenitza Фен Купа и партньорите на турнира

Неделя, 26 юли

• 09:30 – 11:00 ч. – ⅛ финали – 16 отбора – директни елиминации
• 11:00 – 12:00 ч. – ¼ финали – 8 отбора – директни елиминации
• 11:00 ч. – финал на любимата на феновете активация „Точен шут"
• 12:00 ч. – томболи за допълнителни награди на партньорите на Kamenitza Фен Купа
• 12:00 – 13:00 ч. – ½ финали – 4 отбора – директни елиминации
• 13:00 – 13:30 ч. – Финален мач
• 13:45 – Начало на церемония по награждаване на Регионалните шампиони за Враца, Видин и Монтана

Докато се любуват на динамичните дербита, посетителите на турнира ще могат да се включат и в игрите на корпоративните партньори, които ще се провеждат и през двата дни на полуфиналите. Наградите в тях варират от вратарска свирка и карти за игра до смартфон, таблет или спа-уикенд за двама в Банско.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай