Изпратиха олимпийците с лъвчета и национален флаг

Fibank отново изненада приятно спортистите

Изпратиха олимпийците с лъвчета и национален флаг | StandartNews.com

Част от олимпийците ни отлетяха за Токио тази вечер с националното знаме в ръце и лъвчета за успех и късмет. Първата група на представителите ни в борбата включваше състезателките Миглена Селишка, Мими Христова, Евелина Николова и Тайбе Юсеин, водени от старши треньора Петър Касабов, неговите асистенти и част от медицинския екип.

От името на председателя на БОК Стефка Костадинова на олимпийците бе връчен националният трибагреник с пожеланието да имат поводи да го развяват, а по традиция всеки получи на изпроводяк плюшени лъвчета-талисменчета за късмет от спонсора на БОК Fibank.

„Първо искам да изтъкна, че тези 4 момичета постигнаха голям успех дори само с класирането си за олимпиадата. Много големи имена, световни и европейски медалистки не успяха. Сега им предстои още по-трудното, но те са доказани бойци. Нека не ги натоварваме с прекалени очаквания, всяка една от тях има опита и таланта, дано да са здрави и късметът да е с тях. Тайбе Юсеин се възстановява и е все по-добре след травмата, но имаме да доизпипаме още детайли,“ заяви старши треньорът Петър Касабов непосредствено преди отпътуването. 

Последваха снимки за спомен, а наред с многото роднини и близки, десетки заминаващи от Терминал 2 използваха възможността за автографи и селфита с българските медалистки от световни и европейски първенства в борбата.

Състезателки и треньори бяха изпратени с „На добър път!“ и с пожелания за успех по олимпийските арени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай