Изхвърляме "Щутгарт", зарече се Кривия

С тази игра нищо добро не ни чака, предупреди Домо

Изхвърляме "Щутгарт", зарече се Кривия | StandartNews.com

Пловдив. Отиваме в Германия да отстраним Щутгарт, закани се спортният директор на "Ботев" (Пд) Александър Александров след 0:0 в Ловеч.

"Жълто-черните" направиха 1:1 с немците в първия мач, реваншът е на 8 август в гранчето Аспах. "Няма какво да губим, може само да спечелим. Готвим се за четвъртък, най-важното е да възстановим момчетата", каза още Кривия. За мача с "Литекс" той обясни: "Вкарахме 5 човека да освежим отбора, но явно умората е в повече. Хубаво е, че не загубихме. Има и такива мачове". Александров отрече в клуба да е пристигала оферта от руския "Ростов" за Тодор Неделев.

Треньорът Станимир Стоилов обяви, че е доволен от старанието, но не и от играта на своите в Ловеч. "За един месец сме навъртели 9 мача. Надявам се да устискаме заради сгъстения цикъл. Знам, че на момчетата им е тежко и са уморени, но това е съдбата на професионалния футболист", каза още Мъри.

"Ако играем както днес, нищо добро не ни чака срещу "Щутгарт", обяви нападателят на "канарите" Валери Домовчийски. Именно той вкара попадението на "Ботев" в първата среща с "швабите". "Очаква ни доста тежък двубой. Смятам, че до четвъртък ще сме в добро състояние", каза още Домо.

Заради натрупаната умора петима титуляри на гостите останаха резерви. Треньорът Станимир Стоилов се опита да съхрани Спрокел, Ромарио, Галчев, Неделев и Огнянов за реванша с "Шутгарт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай