Ивет Лалова ще говори с феновете си в Инстаграм

Поканата е от Европейската атлетика

Ивет Лалова ще говори с феновете си в Инстаграм | StandartNews.com

Най-бързата бяла жена Ивет Лалова-Колио ще разговаря довечера с феновете си в Инстаграм страницата на Европейската атлетика. Атлет №1 на България за 2019 е приела поканата на ЕА за тази среща с феновете.

"Много се вълнуваме да ви съобщим, че ще бъдем на живо с българското величие в спринта Ивет Лалова-Колио в четвъртък от 7 часа Централно европейско време (20 б.в.)", съобщиха на Фейсбук страницата на Европейската атлетика и поканиха привържениците на Ивет да отправят въпросите си към нея.

"Какво те мотивира да продължаваш да се състезаваш?" и "Какво е мнението ти за допинга?" са първите два въпроса, оставени под публикацията, а двукратната европейска шампионка получи и доста любопитно предложение. "Здравей, Ивет, ще се омъжиш ли за мен?', пита датчанинът Якоб Глисе, който очевидно не знае, че през 2013 година Лалова сключи брак с италианския спринтьор Симоне Колио.

Наскоро 35-годишната Ивет разкри разочарованието си от отлагането на олимпийските игри в Токио, които ще бъдат петите в нейната богата кариера. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай