И Роналдо мина под "Ледената кофа" (ВИДЕО)

И Роналдо мина под "Ледената кофа" (ВИДЕО) | StandartNews.com

Кристиано Роналдо стана поредната суперзвезда, която взе участие в предизвикателството "Ледена кофа". Благотворителната кампания беше стартирана от собственика на "Фейсбук" Марк Зукърбърг и цели набирането на средства за болните от ALS (амиотрофичтна латерална склероза).

Португалецът прие предизвикателството "Ледена кофа", за което беше номиниран от бившия си съотборник в "Манчестър Юн" Дарън Флетчър.

С помощта на Фабио Коентрао и Пепе, звездата на "Реал" М беше обилно намокрен с ледена вода. Интересно бе, че Роналдо посочи певците Дженифър Лопес, Бионсе и Лил Уейн за следващите в начинанието. Първата вече изпълни предизвикателството. "Мерси, Роналдо", каза тя в клипа.

Малко след това Кристиано поля Марсело. Бразилецът пък предизвика сънародника си Неймар. Интересното в случая е, че звездата на "селесао" номинира човека, който сложи край на участието му на Мондиала това лято - Хавиер Зунига. В мача между Бразилия и Колумбия защитникът контузи сериозно гърба на Неймар.

Манията "Ледена кофа" стигна и до НБА звездата Леброн Джеймс. Играчът на "Кливланд" номинира президента на САЩ - Барак Обама.

Очаква се и гаджето на Григор Димитров - Маша Шарапова, да си "вземе студен душ". Тя бе предизвикана от своята фенка в Туитър - Елизабет.

Шефовете в световната федерация по кеч (WWE) също се включиха в кампанията. Първо известният като Трите Хикса бивш боец се поля с ледената вода пред "Стейпъл Сентър" в Лос Анджелис, където в неделя се проведе "Лятно тръшване". После той предизвика собственика на федерацията - Винс МакМеън, който се поля с ледена вода във фитнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай