Гуардиола към ас на Ливърпул - да се разберем на терена!

Треньорът на Сити с коментар преди голямото дерби

Гуардиола към ас на Ливърпул - да се разберем на терена! | StandartNews.com

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отказа да отговори на коментарите на защитника на Ливърпул Трент Александър-Арнолд преди неделния сблъсък на топ отборите в таблицата, че трофеите означават повече за мърсисайдския отбор, отколкото за Сити.

„Пожелавам му бързо възстановяване и да може да се върне на терена възможно най-скоро“, каза Гуардиола два пъти, попитан за коментара на контузения играч.

Победителят в неделя на "Анфийлд" ще се изкачи начело в класирането на Висшата лига, въпреки че равенството би оставило вратата отворена за Арсенал да продължи напред в битката за титлата.

Лидерът в лигата Ливърпул с 63 точки е с една пред Сити и би се радвал да попречи на отбора на Гуардиола да защити титлата си. Арсенал, който приема Брентфорд в събота, е трети с 61.

Гуардиола и мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, който напуска клуба след края на сезона, се изправят за 30-и път в неделя, но испанецът не вярва, че ще е последният.

„Не мисля така“, каза Гуардиола. "Можем да играем във ФА Къп и бъдещето... никой не знае. Той е млад, аз съм млад, така че не знам."

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай