Гришо проговори след победата: Не ми остава много време

Димитров стигна до третия кръг на Откритото първенство на Австралия

Гришо проговори след победата: Не ми остава много време | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Григор Димитров бе изключително щастлив след победата си над Танаси Кокинакис, която го класира за третия кръг на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. Първата ракета на България сподели след успеха, че не му остава много време в тениса, но никога досега не се е чувствал толкова добре на корта.

Страхотна новина за Гришо от Австралия

32-годишният Димитров допълни, че се опитва да намери баланса в живота и в момента се наслаждава максимално на това, което прави. Родният тенисист също така бе категоричен, че се стреми винаги да бъде позитивен без значение дали печели, или губи.

“Той имаше малко проблеми с хълбока, от друга страна бях пасивен в определена част от мача. Условията бяха малко по-тежки. Трябваше да бъда по-постоянен, той се радваше на подкрепата на публиката. За мен беше важно да се възползвам от грешките, които допускаше. Създавах възможности за пробив, но не можех да ги реализирам. Трябваше да покажа, че мога да съм търпелив”.

“Постоянството е това, което ми помага. Екипът ми ми помага да достигна до това ниво. През всичките тези години имахме ясни цели. Разговаряхме през тези няколко месеца и си казахме, че трябва да се върнем на върха. Трябва да съм сигурен, че тялото ми ме слуша, че нямам контузии, че мога да работя, да тренирам”.

“Нищо не е толкова добро, нищо не е толкова лошо. Опитвам да намеря баланса в живота. Никога не съм се чувствал по-добре на корта. Аз съм на етап в живота, в който мога само да се наслаждавам на това, което правя. Независимо дали печеля, или губя”.

“Знам, че не ми остава много време в тениса, който ми даде толкова много. Много съм благодарен за възможността, която имам - да изляза още веднъж на корта, да тренирам или да съм във фитнеса. Победите са си победи, загубите са си загуби - те винаги ще бъдат тук. Опитвам се да остана позитивен доколкото е възможно”, заяви Григор Димитров, предаде "Актуално".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
39old
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи