Готвят "син" ад за "орлите"

Готвят "син" ад за "орлите" | StandartNews.com

Мащабна подготовка за реванша с "Лудогорец" предприема агитката на "Левски". Сектор "Б" излезе с призив към всички привърженици на отбора да изберат стадион "Георги Аспарухов", а не телевизора за срещата на 29 април.

"Ние сме призовани да покажем силата на традицията, да припомним историята и легендата за "Долината на глинените гърнета", пише в апела. При успех "Левски" ще отиде на финал и ще има шанс да завърши сезонът с трофей и виза за Европа. НКП обяви също, че за мащабната хореография са необходими и средства. Всеки може да дари пари на сметка:

ВG57IABG80981002323901 или на DMS LEVSKI 17 777.

По настояване на феновете "Левски" поиска мачът да бъде преместен за 19,00 часа. По програма той е насрочен за 18,30. "Все пак сряда е работен ден", обосноваха се "сините". Покрай оставащите мачове, битката за лиценза, на "Герена" мислят и за лятото. "Левски" ще се опита да си върне Мариян Огнянов от "Ботев".

"Левски" котка Маци

"Левски" прави опити да си върне още един свой кадър. Едно от първите имена в лятната селекция на "сините" е Мариян Огнянов. Халфът се представя отлично в "Ботев", където бе продаден от "Герена" и е в основата на повечето силни мачове на "канарчетата". Столичани търсят именно такъв играч, след като почти сигурно ще се разделят със Стефан Велев. Те ще се възползват и от неразбориите около бъдещето на "канарчетата", за да си вземат отново Маци.

В същото време от "Герена" поискаха БФС да премести поне за 19,00 часа реванша с "Лудогорец" за купата по настояване на феновете. По програма срещата е насрочена за 18,30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай