Гонзо: Ако искат, ще дам оставка

Гонзо: Ако искат, ще дам оставка | StandartNews.com

Ако някой може да вземе Меси и Роналдо без пари, да заповяда, обяви Иванов

Спортният директор Георги Иванов заяви, че ако много хора искат, то той ще си подаде оставката. Така той коментира появилите се слухове, че наистина няма да работи на "Герена" от новия сезон. "Не съм говорил с никой от ръководството, за да си подавам оставката", сподели Иванов.

И продължи с коментар за оставката на Иво Тонев. "Хората не могат да оценят какво е направил той за клуба през изминалата година. Смятам, че в "Левски" се гледа много негативно. Ще изчакам да видя в понеделник как ще се развият нещата в клуба и тогава ще преценя дали да си подам оставката", добави спортният директор на "сините". "Сами виждате какво се случва на последния Управителен съвет. Ще изчакам да видя в понеделник как ще се развият нещата. Аз не съм присъствал на срещата на Управителния съвет. Аз мога да си тръгна по всяко време. Не мога да си тръгна заради някой човек. Иво Тонев направи много през изминалата година. Всичко това правим за "Левски", за феновете и за хората", обяви още Иванов. "Искам пари за селекция, за да привлечем качествени футболисти, а не за по 6-7 хиляди евро. Ако някой може да вземе Меси и Роналдо без пари, нека заповяда", завърши спортният директор. В същото време двама от най-обичаните играчи от Сектор "Б" в последните години отново са заедно.

Става въпрос за Мигел Бедоя и Антонио Аниете. Те се събраха по време на почивката си след края на сезона. Те си пуснаха снимки от Севиля, което е родното място на Аниете. Той е поканил Бедоя там, след като двамата се снимаха до редица забележителности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай