Фурор! Гришо на пореден полуфинал!

Димитров преодоля трудно Александър Шевченко от Казахстан

Фурор! Гришо на пореден полуфинал! | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Григор Димитров се класира за третия си полуфинал през 2024 година, след като преодоля трудно Александър Шевченко от Казахстан на турнира в Ротердам - 7-6 (2), 3-6, 6-4, за малко над два часа игра, съобщи gol.bg.

Още в първия сет Шевченко, 57-и в световната ранглиста, нагледно демонстрира, че няма да бъде само спаринг партньор на най-добрия ни тенисист и показа, че неслучайно срази третия в схемата Холгер Руне в предишния кръг. След доминация на сервиращите, Григор взе връх в тайбрека и го спечели със 7-2 точки.

В началото на втората част обаче първата ни ракета допусна пробив. Българинът имаше две точки за връщане на брейка в деветия гейм, но Шевченко се справи и материализира петия си сетбол. В решителния трети сет двамата отново бяха много солидни на сервис, преди да се стигне до десетия гейм, в който казахстанецът се пропука и загуби подаването си на нула, а с това и мача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи