Четвъртък,

Fibank представи новата Visa с дизайн на Олимпийските игри

От: Пламен Вълков -
Fibank представи новата Visa с дизайн на Олимпийските игри
A
A
A

За първи път в България Fibank в сътрудничество с Visa започва предлагането на новите дебитни и кредитни карти Visa с дизайн, посветен на предстоящите летни Олимпийски игри в Токио 2020. Те бяха представени днес съвместно с Българския олимпийски комитет. Водещ на стилната церемония по представянето на новите карти бе Илона Станева, директор "Маркетинг и реклама" на Fibank.

„В партньорство с Visa първи в България предлагаме на своите клиенти новите карти Visa, които са със специален дизайн на Олимпийските игри. Картите вече се издават в голямата клонова мрежа на Първа инвестиционна банка в цялата страна. Кредитните карти имат допълнителни преференциални условия за нашите клиенти“, сподели г-н Никола Бакалов – Изпълнителен директор на Fibank.

Новите кредитни карти Visa с дизайн на Олимпийските игри се предлагат без такса годишна поддръжка за първата година и без лихва за първите 4 отчетни периода. При новите кредитни карти Visa payWave, които са безконтактни, има възможност за лимит до 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро или щатски долари.

От 03.02.2020 г. до 31.03.2020 г. всеки клиент на ПИБ, който е издал своята нова дебитна или кредитна карта Visa Tokyo 2020, ще участва в томбола за следните награди:

  • Специална награда: пакет за двама „Олимпийски игри“, организиран от Visa и включващ пътуване до Атина, Гърция и допълнителни активности към него;
  • Седмични награди: Луксозен уикенд за двама в 5-звезден хотел с включени гурме и спа процедури;
  • Дневни награди: спортни аксесоари – раници Adventure Duffel Bag.

„Visa е горд световен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри до 2032 г. и сме щастливи, че днес заедно с Fibank можем да представим новите дебитни и кредитни карти Visa със специален дизайн на Олимпийските игри. Създадени, за да изтъкнат и прославят духа на спортистите от България на Олимпийските игри в Токио 2020, картите, които се издават от днес, са резултат от трайното ни партньорство и ангажимент да съдействаме на нашите клиенти да бъдат иновативни“, каза Севдалина Василева – Генерален Мениджър на VISA за България, Гърция и Кипър.

На церемонията по представянето на новите карти присъстваха също така зам.-председателят на БОК Любомир Ганев и най-успешната ни олимпийка Мария Гроздева.
„Вече 15 години Fibank подпомага дейността на Българския олимпийски комитет – заяви легендарният волейболист. - За да имаме добри спортисти
трябва да им предоставим условия. В последно време много зали и стадиони се изградиха, сега нашата работа е да върнем младите в тези зали. И
мисля, че това сътрудничество с Fibank е пример как спортът дава увереност и самочувствие.”
Носителката на 5 олимпийски медала Мария Гроздева стана първият притежател на новите VISA дебитни и кредитни карти на Fibank, които са с
олимпийски дизайн и са посветени на предстоящите игри Токио 2020. 

„Много години използвам картите на VISA издадени от Fibank. С тях се чувствам сигурна когато пътувам“, каза двукратната олимпийска шампионка.
Мария е рекордьорка по участие на олимпийски игри, и в Токио за седми път ще стартира в най-престижния форум на планетата.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички