Два билета за финала в Рио още чакат

Два билета за финала в Рио още чакат | StandartNews.com

Компанията организатор на игри на късмета "Евробет" дава 2 билета за финала на "Маракана". Късметлията, който си ги спечели, все още не се е появил.

В последните 50 дни всички участници в игрите на "Евробет", които пускаха талон за поне 3 лв., участваха за допълнителни печалби. На 9.06.2014 г. беше изтеглен номерът на печелившата квитанция, чийто притежател печели голямата награда - самолетни билети за двама, 3 нощувки в хотел и 2 билета за финала. Късметлията е от гр. Гоце Делчев и е пуснал талона си на 5 юни в пункта на ул. "Иван Вазов" 3. "Според правилата на кампанията имаме срок до 15 дни след тегленето да изчакаме приносителя да си вземе наградата. Ако той не се появи, ще направим второ теглене и ще изпратим друг наш играч на финала", заяви управителят на "Евробет" Милен Стаматов.

На стилно парти миналата вечер в столичния клуб "Ялта" "Евробет" и "Максим "отбелязаха подобаващо откриването на Световното първенство. Билетите за финала бяха поставени на входа и всички гости имаха възможност да се снимат за спомен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай