Daily Mail: Де Хеа и Фалкао се сбогуваха с "Олд Трафорд"

Daily Mail: Де Хеа и Фалкао се сбогуваха с "Олд Трафорд" | StandartNews.com

Давид де Хеа и Радамел Фалкао по всяка вероятност изиграха последния мач с екипа на "Манчестър Юнайтед" пред публиката на "Олд Трафорд", информира Daily Mail. Това стана по време на равенството 1:1 с "Арсенал" в мач от предпоследния кръг на сезона във Висшата лига.

В последния мач за кампанията "червените дяволи" гостуват на "Хъл".

След края на срещата мениджърът на "Юнайтед" Луис ван Гаал призна, че трудно ще успее да задържи испанския страж, тъй като сериозен интерес към него има от страна на "Реал" Мадрид.

Де Хеа и Фалкао започнаха като титуляри двубоя срещу "топчиите", но и двамата не го завършиха. Вратарят получи разтежение и бе заменен от Виктор Валдес в 74-ата минута. По всяка вероятност Де Хеа повече няма да играе за "Юнайтед" , тъй като може да не се възстанови от травмата си до другата неделя.

ЕПА/БГНЕС

Колумбийският нападател пък бе заменен от Робин ван Перси в 61-ата минута, а според Daily Mail Фалкао за последен път е помахал към феновете на "дяволите". Футболистът бе под наем на "Олд Трафорд" за изминалия сезон, а почти сигурно английският гранд няма да се възползва от правото си да купи правата на нападателя, който така и не успя да разкрие възможностите в Манчестър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай