"Бултраси" люти на Огнянов за дузпата

"Бултраси" люти на Огнянов за дузпата | StandartNews.com

На прав път сме с младите, радва се Гонзо след 1:1 в Коматево

Спокойните дни за Мариян Огнянов в "Ботев" свършиха. В последната година халфът се радваше на подкрепа от феновете, но изпуснатата от него дузпа срещу "Левски" обърна палачинката.

Роденият в Лом играч не уцели вратата и "канарчетата" стигнаха само до 1:1 с "Левски" в Пловдив. "Сините поведоха с гол на новото попълнение Георги Костадинов, но домакините изравниха също чрез новак - Даниел Генов. Още по време на срещата "бултрасите" нервно коментираха люха и играта на Огнянов като цяло. След края на двубоя ултрасите потърсиха обяснение от Мариян, който се наложи да се извинява за пропуска още преди да се прибере в съблекалнята. Ядосан на изпуснатите 3 точки бе и треньорът на "жълто-черните" Петър Пенчев.

"Много съжаляваме, че не можахме да стартираме с победа. Липсваше ни точност в последното центриране, в завършващия удар. Стремим се всеки мач към победа, докъде ще стигнем, ще покаже времето", заяви Пенчев.

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов пък се изказа оптимистично. "Радващото е, че момчетата се бориха. Това е пътят. По начина, по който искаме отборът да изглежда, с по-млади играчи, мисля, че се справиха. Ние чакаме да се оправим с двамата нападатели, които не сме картотекирали. До сряда трябва да има окончателно решение за фланговия играч, който ще вземем", разкри Гонзо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай