БФС удари тежко "Локо" (Пловдив) и ЦСКА

Сериозни санкции

БФС удари тежко "Локо" (Пловдив) и ЦСКА | StandartNews.com

Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) обяви решенията след днешното си заседание. Най-сериозна е санкцията на "Локомотив" (Пловдив). "Черно-белите" са с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в общ размер 12 300 лв.

Втори по глоби след този кръг е ЦСКА със 7300 лв. Нападателят на "червените" Фернандо Каранга отнесе наказание от 1 среща за червения си картон в двубоя срещу "Черно море".

Комисията се произнесе и по жалби на "Славия" за неизплащане на дължими суми по решения на ДК за нанесени щети от привърженици на "Левски" и "Ботев" (Враца) на стадион "Славия" и даде седемдневен срок клубовете да уредят финансовите си взаимоотношения с "белите". Ако "сините" и врачани не постигнат договорка с ръководството на най-стария столичен клуб, то ще следват служебни загуби, пише gol.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петко
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи