Бесен шеф строява "Милан" в 2 редици

Бесен шеф строява "Милан" в 2 редици | StandartNews.com

400 ултраси посрещат с камъни автобуса на "Лацио"

Скандал помрачи тренировката на "Милан" след загубата от "Аталанта" с 1:2. Треньорът Синиша Михайлович отнесе яко конско от вицепрезидента Адриано Галиани. Дясната ръка на Силвио Берлускони беше бесен от очертаващата се вероятност отборът да се размине с евротурнирите през есента. Според източник на "Скай", Галиани оплюл сърбина пред футболистите, а след това и самите тях.

Босът поискал директни обяснения от отбора защо по-рано през сезона са могли да подредят 9 мача без загуба и да бият "Фиорентина" и "Интер", а през март нямат нито една победа. Росонерите имат само една победа в последните 6 мача в Серия А. Галиани и ръководството очакват правилната реакция от играчите в следващите мачове, допълва изданието.

Напрежение имаше и в Рим, където автобусът на "Лацио" беше нападнат след срамната загуба с 1:4 в градското дерби с "Рома". Около 400 бесни ултраси посрещнаха отбора си на клубната база и го обсипаха с камъни и тухли, информира "Гадзета дело спорт". За щастие, полицейското присъствие - част от общите антирерористични мерки около двубоя, се оказало спасително. Униформените веднага се намесили и разпръснали тълпата със сълзотворен газ. Един от полицаите е бил ранен, а 15 фенове са арестувани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай