Берое победи "белите" в здрав мач

Берое победи "белите" в здрав мач | StandartNews.com

Стара Загора. "Берое" победи отбора на "Славия" в един оспорван двубой на стадиона под Аязмото в петък вечер и се доближи плътно до първата седмица в класирането. И двата гола за домакините отбеляза португалският халф Давид Каядо след колективна грешка на защитата на "белите" и вратаря Георги Петков. Славистите успяха да изравнят в самия край на първото полувреме, но за повече като че нямаха сили.

И двамата треньори оцениха по един същи начин мача. „Изключително мъжки двубой и за наша радост победихме, а радостта от такива победи е още по-голяма", не скри задоволството си селекционерът на "Берое" Петър Хубчев. Той за пореден изрази съжалението си, че все още има играчи в лазарета като „алжирския Меси", както кръстиха Амир Саюд феновете, и халфа Георги Костадинов.

„Хвърлихме се в здрава битка с един сериозен съперник", повтори своя колега наставникът на "Славия" Милен Радуканов. Според него мачът е бил почти равностоен, но неговият отбор е загубил след две индивидуални грешки. Старшията на "белите" отказа да обвини конкретно вратаря Петков за тях и добави, че за да се стигне до гол, преди това имало други „грешници". Той беще доволен, че тези няколко дни, откакто е на кормилото на най-стария столичен тим, е видял промяна в поведението и желанието за игра на футболистите и това най-много го радва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай