"Байерн" отпразнува победата с 1800 гости

100 000 германци без билети в Лондон, полицията отчита едно меле

"Байерн" отпразнува победата с 1800 гости  | StandartNews.com

Лондон. "Байерн" най-накрая стана европейски клубен шампион. В последните 4 г. баварците три пъти спореха за трофея. След двете поражения от "Интер" и "Челси" Юп Хайнкес и компания биха "Борусия" Д 2:1 и взеха петата си европейска титла.

Както обещаха, футболистите не спряха да купонясват цяла нощ. Най-активни бяха голмайсторите Марио Манджукич и Ариен Робен, лидерите Бастиан Швайнщайгер и Филип Лам. Те не седнаха цяла нощ, обикаляйки "Великата зала" в хотел "Гросвенор Хаус" с бири в ръце. Опитаха се да получат поздравления от всички 1800 гости на партито. След 2 ч. пък стана много горещо, след като се появиха стриптийзьорки. Мадамите явно бяха инструктирани, защото не закачаха играчите на "Байерн", които бяха с половинките си. Швайнщайгер не се отлепи от своята - Сара Брандер. Той непрестанно я канеше да танцуват, а в един момент дори падна на колене. Всички решиха, че той ще й предложи брак, но се оказа, че е залитнал от много бира. Треньорът Юп Хайнекс пък показа завидни танцувални умения. Той не спря да показва, че владее до съвършенство "Гангнам стайл". На партито се появи и премиерът на Бавария Хорст Зихофер, който също си позволи няколко питиета по повод триумфа. Сред гостите бяха актрисата Вероника Ферес, ТВ звездата Томас Готшалк, шефът на "Шалке" Клемент Тонис и скиорът Феликс Нойройтер.

Страхотната обстановка в Лондон бе помрачена от стабилно меле, което си спретнаха двете агитки. 3 часа преди мача по 50 човека от "Байерн" и "Борусия" се сбиха с юмруци и боксове в близост до стадиона. Започнаха да летят и камъни. Лондонската полиция се намеси бързо и задържа около 40 гамени. "Това бе единственият инцидент. По последни данни в деня на мача в Лондон имаше общо 150 000 фенове на двата отбора, като 100 000 са дошли без билет", обявиха от полицията в Лондон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай