Байерн на 1/8-финал, Ман (Ю) не се справи с Реал (С)

Байерн на 1/8-финал, Ман (Ю) не се справи с Реал (С) | StandartNews.com

Пилзен. Байерн Мюнхен предсрочно си гарантира участие на 1/8-ина финалите на Шампионска лига с победата си над Виктория Пилзен с 1:0 в мач от група "D" от четвърти кръг на турнира.

Отборът на Хосеп Гуардиола срещна доста трудности и стигна до трите точки чак в 65-ата минута с гол с глава на влезлия като резерва Марио Манджукич, макар че имаше доста положение в мача до този момент.

Сосиедад. Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед завършиха 0:0 в среща от група "А" на Шампионската лига, като това беше 1-вата точка за испанците в турнира. Въпреки това обаче, те продължават да са на последна позиция в класирането.

В 10-ата минута Кагава пропусна за Юнайтед от около 15 метра. В 65-ата минута влезлият току-що Робин ван Перси уцели гредата от няколко метра. Три минути по-късно холандецът нахлу в наказателното поле, но не подаде точно, след което изпусна да отбележи от дузпа.

В последната минута Маруан Фелаини беше изгонен за втори жълт картон.

Юнайтед вече имат 8 точки и продължават да са на първото място. Другият сблъсък в групата между Шахтьор и Байер (Леверкузен) също завърши 0:0.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай