Батков: Играчите не са некадърни

Ветеран пое до Нова година школата на "Левски"

Батков: Играчите не са некадърни | StandartNews.com

София. "Играчите трябва да покажат в дербито, че не са некадърни и нефелни, както се опитаха да ги изкарат". Това обяви собственикът на "Левски" Тодор Батков. Той продължи да е неотлъчно до отбора и изгледа първата тренировка от началото на подготовката за битката с "червените". Двубоят е в събота от 16,00 на стадион "Васил Левски".

"Нека да покажат всичко от себе си сред приказките, които се изговориха. Селекцията била неуспешна. Сега им се удава възможност. Хората, които ги наричаха така, вече не са в "Левски". Убеден съм, че публиката ще ни подкрепи. Това ни трябва в този момент", продължи Батков.

Кирил Ивков пък за пореден път се завръща на отговорен пост на "Герена". Той ще заеме мястото на Антони Здравков в школата. Ивков е добре запознат с нещата. Той на няколко пъти бе назначаван за директор в пожарни моменти. Този път до зимата. "Сините" търсят чужденец, на който да поверят талантите си.

По време на тренировката се отвори работа и за лекарския щаб преди дербито. Левият бек Нуньо Пинто се контузи в началото на заниманието. В "Левски" се надяват, че травмата му не е сериозна и ще бъде на линия за вечното дерби.

"Армейците" орязаха "сините" с билети

"Левски" ще получи само 800 билета за сектор "А" за вечното дерби, стана ясно в понеделник. "Армейците" орязаха "синята" квота за централната трибуна заради изискванията на полицията за буферни зони. Общият брой на пропуските за символичните домакини е около 10 000, като основно те са за сектор "Б". Билетите, без тези за "А", ще бъдат пуснати в продажба от вторник на касата на ул. "Тодорини кукли", която ще работи от 10,00 до 17,00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай