Ариго Саки похвали "Лудогорец" в Мадрид

Ариго Саки похвали "Лудогорец" в Мадрид | StandartNews.com

Домусчиев: Хейтърството стана национална черта

И бившият селекционер на Италия и треньор на великия "Милан" - Ариго Саки, похвали българския шампион "Лудогорец". Треньорът, който води "Скуадрата" срещу България на полуфиналите през 1994 г. на Мондиала в САЩ, бе гост на колегата си от "Реал" М - Карло Анчелоти.

"19 поредни победи. Това е страхотно. Гледах всяка една от тях. Колкото повече успехи трупаха, толкова по-трудно ставаше за тях. Въпреки че резултатите от последните два мача срещу "Селта" и "Лудогорец" са изразителни, то се видя, че мачовете бяха много сложни. Противниците на "Реал" не бяха слаби отбори, но "белия балет" показа, че е номер 1", разкри Саки пред испански медии, след като изгледа тренировката на "балета". Саки тренираше Анчелоти в непобедимия тим на "росонерите" със знаменитото холандско трио Ван Бастен-Гулит-Рийкард.

В същото време босът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев изрази пред БНТ какво не му е харесало през отиващата си успешна за тима му година. "Има голяма доза разочарование и неудовлетворение, защото хейтърството се превърна в национална черта. Завистта е нещо много важно и голямо в България. Каквото и добро да направиш, винаги след това си оплют", сподели босът, "Това малко разочарова и си казваш "Защо го правя?".

"Срещу "Лудогорец" се свирят най-малко ДУЗПИ в "А" група? Нека се погледне статистиката и да се види колко пъти противниковият отбор е минал центъра в наш мач", добави пред БНТ Кирил Домусчиев, "Как да има отсъдени дузпи? Не може да се сравнява това с двубоите ни срещу "Реал" или "Ливърпул". Нека се види колко гола сме допуснали в Шампионската лига и колко в първенството", добави босът на "Лудогорец".

"Орлите" задържаха най-скъпия играч

Сериозен удар направи "Лудогорец", като успя да подпише нов договор с бразилеца Кайсара. Контрактът на бързака изтичаше през лятото и куп клубове, между които "Бешикташ", "Бурсаспор" и "Селта", се облизваха да го вземат като свободен агент. Сега обаче ще трябва да извадят минимум 3 милиона евро за Кайсара, който е сред най-добрите за "орлите" през последната година.

"Нов договор, нови цели и продължаваме да работим, за да станем отново шампиони и да играем отново в Шампионската лига" в социалните мрежи", сподели Кайсара във Фейсбук.

Признание за Моци

Козмин Моци бе избран от феновете за най-добър футболист на "Лудогорец" през календарната 2014 година. Румънският защитник получи наградата си на официална церемония в Общинския културен център в Разград.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай