Англия пред отпадане, Гърция и Япония равни

Англия пред отпадане, Гърция и Япония равни | StandartNews.com

Сао Пауло/Натал. Националният отбор на Англия има вероятност да си тръгне от Бразилия, след като понесе втора загуба в груповата фаза на Световното първенство по футбол, този път от Уругвай. Екзекутор на "трите лъва" стана играещият в Ливърпул нападател Луис Суарес в 39-ата и 85-ата минута. Единствения гол за англичаните отбеляза Уейн Рууни в 75-ата минута. Това беше първото му попадение на световно първенство.

Англия се оказа с най-нисък резултат в група D. Италия, Коста Рика и Уругвай имат по една победа, днес от 19.00 ч. втори мач играят Италия и Коста Рика. Шанс за поданиците на Елизабет Втора има, ако спечелят последния си мач срещу Коста Рика на 24 юни, а Коста Рика и Уругвай паднат от Италия. Тогава ще се гледа головата разлика между трите отбора с равен брой точки.

Япония - Гърция без гол

В късния мач Япония и Гърция завършиха 0:0 в Натал. Това е първа точка и за двата отбора в група С. Отборът на Гърция игра от 38-ата минута с 10 души, след като Константинос Кацуранис получи втори жълт и съответно червен картон. Първият жълт картон му бе вдигнат в 27-ата минута.

В последните мачове в групата на 24 юни играят Япония – Колумбия и Гърция – Кот Д'Ивоар. Колумбия вече е сигурна за осминафиналите с две победи в два мача. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай