AC/DC ядоса и Исландия

AC/DC ядоса и Исландия | StandartNews.com

Националният отбор на Исландия също се оплака от състоянието на тревата на "Велодром" преди мача утре вечер срещу Унгария от група "F". Викингите поеха щафетата от Дидие Дешан и на свой ред оплюха една от най-големите рок банди за всички времена - "AC/DC".

Според социологическо проучване половината от населението на Исландия гледа и се интересува от Евро 2016. Като 42% залагат, че Германия ще стане шампион. А след равенството срещу Португалия в първия мач повече от 60% са сигурни, че сънародниците им ще излязат от групите и ще намерят място на 1/8 финалите.

Около 100 унгарци пък може да пропуснат мача на "Велодром". Причината е, че са си закупили билети за полет с "Уиз Еър", а авиокомпанията използва прехвърляне през Рим, където има стачки. Затова много маджари са потеглили с колите си за Марсилия, като им трябват над 14 ч шофиране. "Няма как да не бъдем там. Ние чакаме 44 години, за да стигнем голямо първенство, а сега някаква стачка няма да ни спре. Ще мислим за връщане на парите от "Уиз Еър" по-късно, сега трябва да палим колите си", коментираха потърпевшите унгарци, преди да се насочат към Марсилия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай