"Монако" укротява Тигъра с 60 млн. евро

Героят на "Челси" Иванович също в списъка на французите

 "Монако" укротява Тигъра с 60 млн. евро | StandartNews.com

"Монако" продължава да хвърля бомби на трансферния пазар. Испанската преса анонсира, че Радамел Фалкао е очакван в княжеството да мине медицински изследвания и да подпише. "Атлетико" М пък ще получи 60 млн. евро за звездата си. Отдавна се говореше, че колумбиецът ще напусне "дюшекчиите", но се спрягаше за "Манчестър Юн" или "Челси". Само преди няколко дни "Монако" привлече бившите съотборници на Фалкао в "Порто" - Жоао Моутиньо и Джеймс Родригес, за около 70 млн. евро

Президентът на тима Дмитрий Риболовлев демонстрира огромни амбиции и не жали средства, за да върне "Монако" на върха във френския футбол.

Треньорът на "Атлетико" Диего Симеоне заяви, че няма да се сърди на Фалкао, ако той напусне клуба. Снощният мач от Примера срещу "Майорка" може да се окаже последен за Тигъра на "Висенте Калдерон".

Помощник-треньорът на "Монако", Жан Пти, обяви още в петък: "Да, очакваме Фалкао и още четирима-петима играчи от неговата класа. Говорихме и продължаваме да говорим с неговите представители, преговорите са в ход. Надяваме се да сключим сделка възможно най-скоро. Имаме нужда от футболист като него, защото той може да ни помогне много и защото ще привлече и други топиграчи, а това е най-добрият начин да покажем, че проектът ни е голям и интересен".

Героят на "Челси" от финала в Лига Европа Бранислав Иванович също е спряган за "Монако". Според "Дейли Мейл" французите са готови да извадят 29 млн. евро за защитника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай