Те всичките жени са такива, бате

Те всичките жени  са такива, бате | StandartNews.com

Да публикуваш публично във Facebook интимни снимки от личния телефон на бившата си жена, подкрепени с грозни и обидни словоизлияния по адрес на същата, за да й отмъстиш за разбитото си след изневерите й сърце, е долна и инфантилна постъпка, която разкрива само и единствено слабост.

Да го направиш, когато си популярна личност и все пак някакъв лидер на мнение в социалната мрежа, хората те харесват, имаш над 200 хиляди последователи, които се вдъхновяват от това, което правиш, фенове са ти и чакат с нетърпение всеки следващ твой пост, е безотговорно и опасно. Демонстрираш агресия и подстрекаваш хиляди хора към омраза.
В деня на Съединението народът наистина се обедини. Покрай поредната простотия, разбира се.

Обединихме се срещу всички "долни курви". Срещу всички неверни българки. Изобщо срещу всички желани мацки, които имат хубави дупета и закачливи селфита във Facebook. Абе, срещу всички жени.

Защото, съдейки по яростната публична дискусия под публикацията на комика wannabe Даниел Петканов относно изневерите на бившата му приятелка, "те всичките са такива, бате".

Ако случайно някой не е наясно за какво става дума, "лудият репортер" на NOVA избухна с публичен статус в личния си Facebook относно изневерите на своята доскорошна любов Александра, за които узнал, ровейки в телефона й. Публикацията е подкрепена от снимки на дамата, в които тя смуче пръстите на непознат мъж в частен самолет.

Интернет пак откачи. Хората не могат да спят, на всички им е лошо след поредната тежка любовна драма, която разтърси публичното пространство в нощта на пети срещу шести септември. Просто ужас, КРАЙ, КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЕГА?
Мъжката солидарност е в своя пик.

Има коментари, в които се казва дори "смърт за курвите". Тоест - смърт за половината нация, понеже, както става ясно от същите писания, "това са жените тук".

Все още не е ясно дали въпросното момиче е замеряно с камъни. Съдейки обаче по коментарите под публикацията на унизения и нацепен балкански мъж Петканов, поддръжниците на идеята тази жена да бъде публично опозорена биха намерили общ език с някой, потенциaлно крещящ "Аллах Акбар" в метрото.

Ако човек се разходи по профилите на най-яростно коментиращите срещу леките български жени Facebook потребители, или ще попадне на мъже, на чиято корица има манекенско женско дупе, омазано в брашно, или на профила на мацка с дъкфейс, която явно е ЕДИНСТВЕНОТО изключение от общата тенденция жените тука да са пълни боклуци, заслужаващи психически тормоз, публични унижения и евентуално - разстрел.

Да, ако искаш да бъдеш лошо момче с много големи ръки, много голяма кола и мацка с много големи физически достойнства, добре е пoнe да си подготвен, че един ден може да се появи някой с частен самолет, да го вдигне и истинската ти голяма любов да отлети с него.

Иначе вечно ще си разочарован, че не си намираш сгодна женица, дето и да е секси, ако може.
Няма такива, ли? Е сигурно у "Биад" няма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай