Нинова може да обедини млади и стари в БСП

Нинова може да обедини млади и стари в БСП | StandartNews.com

Корнелия Нинова е силна кандидатура за лидер на БСП, която ще бъде полезна и за партията, и за България. Един подготвен човек, който има страхотни организационни качества, сила, енергия и хъс за работа. Човек, който е отворен да чуе и да работи за решаването на проблемите на хората.

Убеден съм, че за нея България е над всичко. Като неслучайно тя самата казва, че няма ляво и дясно, а всички трябва да работят за просперитета на страната ни. Нинова спокойно може да управлява партията, и то да го прави успешно. Харесвам посланията й и към младите хора, и към по-възрастните. Тя иска да обедини всички за по-доброто бъдеще на БСП, а това ще е успех и за страната ни. Познавам я като много борбен човек, който е наясно с проблемите в партията ни и тя ще може да надгради и да помогне за по-добрите дни на БСП.

Познава проблемите и в страната, търси национално съгласие по най-важните от тях - национална сигурност, демографска криза, бедност. Корнелия Нинова може реално да вкара в управлението на партията млади хора. Другата й цел е да се върнат тези млади хора, които напуснаха страната ни, като се инвестира във високотехнологични производства. Нинова работи много добре с първичните партийни организации, не спира да обикаля страната и да контактува очи в очи със своите съпартийци. Затова за нея няма да е проблем да се справи с лидерството в партията, ако получи необходимата подкрепа.

Записа Владимир Симеонов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай