Вторник,

Нинова може да обедини млади и стари в БСП

От: Failed to load user -
1134
Нинова може да обедини млади и стари в БСП
A
A
A

Корнелия Нинова е силна кандидатура за лидер на БСП, която ще бъде полезна и за партията, и за България. Един подготвен човек, който има страхотни организационни качества, сила, енергия и хъс за работа. Човек, който е отворен да чуе и да работи за решаването на проблемите на хората.

Убеден съм, че за нея България е над всичко. Като неслучайно тя самата казва, че няма ляво и дясно, а всички трябва да работят за просперитета на страната ни. Нинова спокойно може да управлява партията, и то да го прави успешно. Харесвам посланията й и към младите хора, и към по-възрастните. Тя иска да обедини всички за по-доброто бъдеще на БСП, а това ще е успех и за страната ни. Познавам я като много борбен човек, който е наясно с проблемите в партията ни и тя ще може да надгради и да помогне за по-добрите дни на БСП.

Познава проблемите и в страната, търси национално съгласие по най-важните от тях - национална сигурност, демографска криза, бедност. Корнелия Нинова може реално да вкара в управлението на партията млади хора. Другата й цел е да се върнат тези млади хора, които напуснаха страната ни, като се инвестира във високотехнологични производства. Нинова работи много добре с първичните партийни организации, не спира да обикаля страната и да контактува очи в очи със своите съпартийци. Затова за нея няма да е проблем да се справи с лидерството в партията, ако получи необходимата подкрепа.

Записа Владимир Симеонов


Всички новини от категория БГ футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички