Цените на чадърите и шезлонгите във Варна остават същите

Цените на чадърите и шезлонгите на градския плаж във Варна ще бъдат,както миналото лято - по 5 лв

Цените на чадърите и шезлонгите  във Варна остават същите | StandartNews.com

Цените на чадърите и шезлонгите на градския плаж във Варна ще бъдат,както миналото лято - по 5 лв. Това увери в ефира на Радио Варна търговският директор на фирмата-концесионер на варненския плаж Андрей Василев. Плажната ивици в морската ни столица щяла да се почиства и ръчно, и машинно, а сметта да се извозва в ранните часове на деня, за да не пречи на курортистите. Крайбрежната алея пък щяла да се измива основно веднъж седмично с водоноски
 Това  лято жителите и гостите на морската столица ще могат да ползват две атракционни автовлакчета, който ще се движат  по крайбрежната алея. Цената на билетчето е 1 и 2 лв в зависимост от разстоянието на маршрута. Безплатно ще се возят само децата под 8 години.
Атракционните влакчета ще се движат от 8 до 23 часа, без почивен ден, като през активния летен сезон работното време можело да се удължи.
  Още в началото на летния сезон на централния плаж щели да бъдат разкрити 5 спасителни поста и 1 медицински пункт, който ще обслужва курортистите  с реанимационен автомобил.  По 1 спасителен пост ще има на т.н.офицерски плаж, на трета буна и на "Рапонги". След 1-ви юни   на най-силно посещаваните места щели да бъдат командировани още водни спасители и медицински лица. 
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай