Рачков пак се черви заради издънка на брат си

Петър е арестуван край Дебелт, след като блъснал автомобил на Жандармерията

Рачков пак се черви заради издънка на брат си | StandartNews.com

Димитър Рачков отново се черви заради издънка на брат си. Петър е арестуван край Дебелт, след като блъснал автомобил на Жандармерията с колата си, съобщи "Флагман", цитирайки свои източници.

Бургазлията е бил с лек автомобил Ауди с изтекла регистрация. На всичко отгоре нямал шофьорска книжка. По пътя между Бургас и Дебелт забелязал полицейска кола.

С цел да осуети предстоящата проверка и да се измъкне за пореден път от правосъдието Рачков опитал да направи маневра, но вместо да избяга, ударил служебната полицейска кола, съобщава "Флагман".

Няколко секунди по-късно той е изведен от автомобила и проснат по очи на земята и закопчан с белезници. Щетите по полицейската кола са сериозни. В момента Петър Рачков е с условна присъда, след като бе спипан да продава пико.

Най-фрапиращият случай в досието му е от 2017 г., когато бе арестуван с още двама в автомобил, натъпкан със синтетична дрога и пособия за производството й. През 2019 г. той бе закопчан пред дома си в жк „Възраждане”, а при претърсване на жилището му полицаите откриха три запалки Clipper, натъпкани с дози метамфетамин.

При последвалия след това обиск в помпената станция в с. Черни връх, където Петър официално работи, беше открита нарколаборатория. Тогава събраните доказателства не успяха да докажат, че наркотиците са негови и той се размина без обвинение по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай