Кметът на Симитли за мелето-нападнал го стар враг

Методи Бачев и сестра му ударили Апостол Апостолов в новогодишната нощ

Кметът на Симитли за мелето-нападнал го стар враг | StandartNews.com
  • Масов бой не е имало, спасих хората от пиратки, каза градоначалникът
  • Методи Бачев и сестра му ударили Апостол Апостолов в новогодишната нощ

„Не е имало масово меле в Симитли, имаше агресия, проявена спрямо мен и жителите на града, които се веселяха на площада в новогодишната нощ. Аз бях обект на атака от собственик на заведение, подал съм жалба, извадил съм си медицинско и съм се обадил на тел. 112 за инцидента“, заяви кметът на Симитли Апостол Апостолов, цитиран от „Труд”. Той разказа, че в 0 часа е произнесъл приветствие към гражданите на Симитли на площада и е започнала заря и веселие.

ВИЖ ОЩЕ: Кметът на Симитли в меле за шампанско

Хората са извили новогодишно хоро, на което се е хванали и той, и синът му Стефан Апостолов, който е депутат от ГЕРБ. В един момент към хорото и хората полетели пиратки с мощен заряд, което ги е изплашило и притеснило. Бомбите се хвърляли от терасата на кафене, което се намира до площада, от собственика – Методи Бачев, който има стара вражда с кмета Апостолов. Бачев е известен бизнесмен, чиято фирма „Агромах“ беше прекръстена на Громахолд.

Кметът Апостолов заяви, че е отишъл да му направи забележка, разменили си реплики. „Методи Бачев ме удари, удари ме и сестра му. Не е имало въргал, както се твърди, нито пък че аз и синът ми сме се били. Обадих се на телефон 112, извадих си и медицинско за нанесените ми удари“, каза Апостолов.

От другата страна твърдят пък, че кметът нахлул в заведението и станал масов бой. Хората от площада обаче поддържат версията на кмета. И казват, че Методи Бачев и приятелите му били агресивни и пречели на веселбата на площада. В полицията има жалби, подадени и от двете страни, случаят се разследва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай