Четвъртък,

Кметът на Симитли за мелето-нападнал го стар враг

От: Стандарт -
398
Кметът на Симитли за мелето-нападнал го стар враг
A
A
A
  • Масов бой не е имало, спасих хората от пиратки, каза градоначалникът
  • Методи Бачев и сестра му ударили Апостол Апостолов в новогодишната нощ

„Не е имало масово меле в Симитли, имаше агресия, проявена спрямо мен и жителите на града, които се веселяха на площада в новогодишната нощ. Аз бях обект на атака от собственик на заведение, подал съм жалба, извадил съм си медицинско и съм се обадил на тел. 112 за инцидента“, заяви кметът на Симитли Апостол Апостолов, цитиран от „Труд”. Той разказа, че в 0 часа е произнесъл приветствие към гражданите на Симитли на площада и е започнала заря и веселие.

ВИЖ ОЩЕ: Кметът на Симитли в меле за шампанско

Хората са извили новогодишно хоро, на което се е хванали и той, и синът му Стефан Апостолов, който е депутат от ГЕРБ. В един момент към хорото и хората полетели пиратки с мощен заряд, което ги е изплашило и притеснило. Бомбите се хвърляли от терасата на кафене, което се намира до площада, от собственика – Методи Бачев, който има стара вражда с кмета Апостолов. Бачев е известен бизнесмен, чиято фирма „Агромах“ беше прекръстена на Громахолд.

Кметът Апостолов заяви, че е отишъл да му направи забележка, разменили си реплики. „Методи Бачев ме удари, удари ме и сестра му. Не е имало въргал, както се твърди, нито пък че аз и синът ми сме се били. Обадих се на телефон 112, извадих си и медицинско за нанесените ми удари“, каза Апостолов.

От другата страна твърдят пък, че кметът нахлул в заведението и станал масов бой. Хората от площада обаче поддържат версията на кмета. И казват, че Методи Бачев и приятелите му били агресивни и пречели на веселбата на площада. В полицията има жалби, подадени и от двете страни, случаят се разследва.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички